Фирма во Белгија има потреба од работници за во фабрика за железо. Потребно е да имате ЕУ пасош или словенска виза.

Поради зголемен обем на работа, компанија нуди сигурна и одлично платена работа во фабрика за железо во Белгија. Заинтересираните треба да бидат од машки пол, на возраст до 35 години и да поседуваат бугарски пасош или словенска виза. Компанијата обезбедува сместување и превоз до работа.

Со работа се започнува од почетокот на месец август, а заинтересираните кандидати можат да ги достават своите податоци и сите дополнителни прашања на следнава фејсбук фан страна – Palmas 2016, на 077 559 259 или на viber на следниов број 0032 493 77 73 19.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *