Објавен распоредот за Задушници од свештенството при Светиот храм “Успение на Пресвета Богородица”

Свештенството при Светиот храм “Успение на Пресвета Богородица” ги објави термините за Задушници на територијата на општина Македонска Каменица во сабота на 11.Јуни 2022 година.
• 06:00 Моштица
• 06:00 Саса
• 07:30 Грчки гробишта
• 08:00 Луковица
• 08:30 Св. Илија
• 09:00 Капела

Од свештенството при Светиот храм Успение на Пресвета Богородица Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *