Рудник САСА и оваа година обезбеди значителна финансиска поддршка за спортските клубови во Македонска Каменица

Рудник САСА и оваа година обезбеди значителна финансиска поддршка за[…]

Read more

Рудник САСА обезбеди празнични парични награди за сите вработени, пакетчиња за сите деца и пакети за лицата во социјален ризик во локалната заедница

Рудник САСА обезбеди празнични парични награди за сите вработени, пакетчиња[…]

Read more