Верижен судир на крстосницата пред Влада, има повредени (ФОТО)

Верижен судир на крстосницата пред Влада, има повредени (ФОТО)

Вечерва се случи тешка сообраќајна несреќа на крстосницата пред зградата на Владата.

Три возила учествувале во тешката сообраќајна несреќа на крстосницата меѓу булеварите Илиндендска и Климент Охридски.

Според очевидците , едно од возилата било службено , а имало и повредени .. На самото место има возила на Итна медицинска помош .

Увидот е во тек , а од МВР се очекуваат повеќе информации во текот на вечерва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *