„Ловечка вечер“ во Македонска Каменица

На 11-ти февруари (сабота, 19.00 часот), во ресторан „Саса“-Македонска Каменица, ќе се оддржи традиционалната „Ловечка вечер“. Организатор е Ловното друштво „М.Каменица-Саса“, а цената на влезницата е 600 денари. Во рамки на оваа „Ловечка вечер“ ќе оддржи и лотарија, на која главна награда е ловечка пушка. Сите присутни гости ќе ги забавува локалниот Aktive Bend и популарната Македонка Даниела Темелкова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *