ОДЛИЧНА ВЕСТ: Баскет Кам прогласена за екипа на годината. Анџелика Митрашиновиќ за најдобар играч на Македонија во 2021

Кошаркарската федерација на Македонија со свечена церемонија во просториите на[…]

Read more