Урнебесната комедија “Роден лажго” ќе се прикажува на филмското платно во Домот на култура

Терминот од 19:00 часот, во вторник на 07. Март во Домот нс култура е резервиран за кинопроекција на урнебесната комедија “Роден лажго”.

Од КИЦ Романса известуваат дека оваа супер интересна комедија е наменета за публика над 14 годишна возраст.

Влезниците, со цена од 100 денари, веќе се пуштени во продажба во Домот на култура во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *