Убедлива победа на младинките на ЖФК Каменица САСА против ЖФК Деспина (У15) од Прилеп

Во рамки на Младинската лига на Македонија (У15) ЖФК Каменица САСА извојува победа со убедливи 3:1 против ЖФК Деспина од Прилеп
За ЖФК Каменица САСА стрелаа Ели Николовска, Јована Петрушевска и Мелани Стаменковска.

“Нашите млади девојки извојуваа нова победа против одличната екипа на ЖФК Деспина од Прилеп. Особено радува што девојките покажаа борбеност, мотивираност и дисциплинираност, што направи да бидат незапирливи во нападот” – стои во официјалната објава на клубот по завршувањето на натпреварот.

#ОдимеНапред

#ОдимеДоКрај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *