Тешка сообраќајна несреќа со загинати патници утрово го затвори патот Штип-Миладиновци кај „Три Чешми“

Тешка сообраќајна несреќа кај местото викано Три Чешми од утрово го затвори патниот правец Штип-Миладиновци. Од АМСМ информираат:

Од 05:35ч. сообраќајот на автопат Штип – Миладиновци,во близина на „Три Чешми“-СО Штип, е во прекин поради случена сообраќајна незгода со смртни последици.

На овој патен правец изминативе месеици имаше најмалку три сообраќајни несреќи со смртни последици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *