Сообраќајка на магистралниот пат Кочани-Виница, сообраќајот е во прекин

Поради сообраќајна незгода на магистралниот пат Кочани-Виница од 13:30 часот сообраќајот е во прекин и во двата правци, информираат од АМСМ.

Сообраќајот ќе се пренасочува по споредни патишта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *