#СамоПрашај: Што значат и како влијаат „колачињата“ што секоја веб-страница бара да се прифатат?

#СамоПрашај: Што значат и како влијаат „колачињата“ што секоја веб-страница бара да се прифатат?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на лични податоци.

Извор: СамоПрашај.Мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *