#СамоПрашај: Дали ви следува надомест ако во вашиот двор е поставена водоводна цевка?

 

Дали ви следува надомест ако во вашиот двор е поставена водоводна цевка?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *