Промовирана книгата “Без крилја” од Климентина Соколовска

КИЦ”Романса”Македонска Каменица започна со поддршка на роднокрајни автори во издавањето на литературни и ликовни дела.

“КИЦ Романса веќе го поддржа издавањето на сликовницата од младата илустраторка од Македонска Каменица, Софија Ситновска, а еве денес и го промовиравме изданието на нашата сограѓанка Климентина Соколовска со наслов “Без Крилја” – изјави Гоце Стојановски, кој дополни дека “Културно информативниот центар и во иднина ќе продолжи со поддршка на роднокрајните автори и ја користам приликата да најавам  промоција на ново издание во кое што ќе може да ужива читателската публика”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *