Нова победа на младинките на ЖФК Каменица САСА. Овојпат на гостувањето во Струга

Нова победа на младинките на ЖФК Каменица САСА на гостувањето во Струга
Гостувањето во Струга младинките на актуелниот шампион на Македонија успеаа да го претворат во победа со убедлива и сигурна игра со конечен резултат, ЖФК Асс Јунајтед 0:2 ЖФК Каменица САСА.

Стрелци на головите беа Јована Петрушевска и Стефи Маринковска која пред само неколку денови потпиша договор за настап и со сениорскиот тим на ЖФК Каменица САСА

Во краткото соопштение од стручниот тим за играта на младинките објавија дека биле “Одлични, борбени и мотивирани во играта и целосно го надиграа домаќинот”

#ОдимеНапред #ОдимеДоКрај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *