Младо момче си го одзеде животот скокајки од мостот на Брана Гратче

Денеска во попладневните часови. триесетгодишниот К.Ј од Кочани се фрлил од круната на брана Гратче, во длабоката бетонска платформа. Се претпоставува дека се работи за самоубиство. Полициски службеници извршиле увид на лице место, при што било констатирано дека лицето починало веднаш по падот. За мотивите и причините допрва ќе се истражува.

ОГЛАС: Се продава земјиште погодно за изградба на објекти за домување во Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published.