КК Баскет Кам си поигрува со противниците. Рекорди се рушат во Каменица.

КК Баскет Кам (М-18) започна да си поигрува со противниците. Денес, во градската сала во Македонска Каменица, буквално беше прегазена екипата на „Спорт Тим“ од Неготино, со рекорден резултат 137:54. Рекорден број поени постигна и Александар Тодоровски, кој натпреварот го заврши со 52 поени зад своето име. Одличен натпревар одиграа и Кире Блажевски, кој постигна 26 поени, и Борјан Панов со 24 поени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *