Како се љуби Моника Белучи (Видео)

2017-05-17T195630Z_912721815_RC1B4BD75F80_RTRMADP_3_FILMFESTIVAL-CANNES-1000x555

Минатата ноќ во Кан се отвори јубилејниот 70. филмски фестивал. И додека некои се истакнуваа со тоалетите некој со длабоки деколтеа а можеа да се видат и доста длабоки шлицеви. Моника Белучи го украде вниманието на сите кои зачекори на сцената.

Моника заедно со француски комичар, Алекс Лука, беа водители а на публиката беше претставен филмот “Исмаилски духови” на Арно Деплашен.

Меѓутоа, со цел да се забавуваат гостите, Моника, го затвори фестивалот оваа година, таа танцуваша, а потоа одеднаш го бакна комичарот.

Овој бакнеж беше пречекан со ентузијазам, а многумина беа шокирани од храброста. Бакнежот траеше неколку секунди, а потоа се слушна громогласен аплауз.
Видеото може да се погледне на следниов линк:

https://www.youtube.com/watch?v=hjdvTu-MqzM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *