ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДОМАЌИНСТВАТА ОД УЛИЦИТЕ МАКЕДОНСКА, ИЛИНДЕНСКА И ДЕЛ ОД ОСОГОВСКА

ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека, поради настанат дефект на водоводна линија, од 11:00 часот, ќе биде прекинато снабдувањето со вода на домаќинствата од улиците Македонска, Илинденска и делен дњл на Осоговска. Екипите на ЈП Камена Река работат на отстранување на дефектот.

Повеќе информации за времетраењето на прекинот за снабдување со вода во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.