Деделени свидетелствата на учениците во ООУ “Св. Кирил и Методиј” – Македонска Каменица

Денеска, во ООУ “Кирил и Методиј” во Мскедонска Каменица, беа доделени свидетелствата на учениците од I до VIII одделение.

Исто така, како што стои во соопштението за јавност од училиштето, на учениците првенци на генерација и на учениците кои биле успешни на регионалните и државни натпревари во учебната 2021/22 година, директорот Виктор Георгиевски им додели соодветни пофалници и награди.

Каменичката деветолетка ја посетуваат скоро 500 ученици, а оваа година училиштето зголемен број на првачиња за 37 % во однос на претходните години.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02RvHvDNEQNbYm8syjageWtc3mpmpxM6crP9k8M7H6bjzVFtFK2Yw3FQgdH3uNP4Dql&id=100057537847067&sfnsn=mo&extid=a&mibextid=7htlnv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *