Автопатот Миладиновци – Штип затворен за сообраќај

Поради сообраќајна несреќа кај селото Коњари, сообраќајот на патниот правец Миладиновци – Штип е во прекин за сите видови возила, информира АМСМ.

Во сообраќајката учествувале камион и автомобил. Според фотографиите кои ги доби Сител, поради снегот, неколку сообраќајки има и на делницата Св. Николе – Миладиновци.

Foto Sitel.mk

Слична е ситуацијата и на автопатот Велес – Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *