And the winner is… Donald Trump

What a joke..

Со вакви шеги Македонци направиле илјадници долари. Со сензационални наслови поврзани со Доналд Трамп и најчесто невистинити новости го привлекуваат вниманието на Американците. Нивните наменски направени веб сајтови се толку посетувани што им носат еден куп долари месечна заработка.

Браво за македонската креативност!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *