ЈП “Камена Река” со поставување на нова урбана опрема продолжува да го разубавува на градот

Денес ЈП “Камена Река” започна акцијата на поставување на нови клупи за седење низ територијата на општина Македонска Каменица. Во оваа почетна фаза ќе бидат поставени 30 нови клупи за седење, а веќе оштетените клупи ќе бидат заменети со нови.fb_img_1474881896672

Leave a Reply

Your email address will not be published.