Филмскиoт фестивал за млади „Џифони патува“ доаѓа во Македонска Каменица

Џифони Македонија во Домот на Културата

Биди дел на најдобриот филмски фестивал за деца и млади, Џифони Македонија кој ке се одржи во просториите на КИЦ”Романса”односно во Домот на Културата во Македонска Каменица.

Филмскиoт фестивал за млади „Џифони патува“ во Македонска Каменица ќе се одржи на 2 и 3 јуни 2022 од 10 до 14 часот
На фестивалот ќе се прикажуваат филмови за млади, а програмата ќе се збогати и со три работилници. На театарската, фотографската и ликовната работилница младите од Македонска Каменица ќе ја поттикнат својата креативност и ќе се забавуваат.
Влезот е бесплатен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *