СЕ ИЗБИРААТ НАЈДОБРИТЕ ВО КОШАРКАТА. ГЛАСАЈТЕ ЗА БАСКЕТ КАМ И ЗА ЈОРДАН ЦВЕТАНОВСКИ

И оваа година, Кошаркарската Федерација на Македонија го организира традиционалниот свечен настан, најдобрите во македонската кошарка за 2019 година.

Со цел да дадете свој придонес во изборот на најдобрите, можете да го дадете својот глас на анкетата која е објавена на насловната страница на веб-сајтот на КФСМ.

Директни линкови за гласање со кликнување на фотографиите подолу. Притоа, за оној за кој сметате дека е најдобриот во одредена категорија, доделувате 3 (три) поени, за следниот 2 (два), а за третиот 1 (еден поен) во гласањето. Задолжителен е одговорот на сите прашања во одделна категорија. 

ЛИНК ЗА ГЛАСАЊЕ

Најдобра женска екипа за 2019 година (младински лиги)

Најдобар тренер за 2019 година за женска екипа (младински лиги)


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.