Започна изградбата на кејот на Каменичка Река

Македонска Каменица, 14.06.2022 година – Општина Македонска Каменица објави вест, дека започнаа земјените работи за изградба на осветлувањето на Градскиот кеј на Каменичка Река.

“Ова е еден од неколкуте големи проекти на кои работи Општина Македонска Каменица работи во овој период. Очекувањата се дека активностите ќе бидат комплетно завршени до крајот на август, – стои во соопштението од општина Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *