Во најава. Ексклузивно интервју со мега популарните Љубојна и Каролина Гочева

Утре.
Петок, 10-ти Јуни.
Градски плоштад во Македонска Каменица.
Му се случува најсветлиот ден на нашиот град.
Рудник САСА ве поканува на одбележувањето на десет години од своето рестартирање. Ве очекува супер забава со мега популарните Љубојна Брас Фантази и Каролина Гочева.
Ние www.kamenica.mk, заедно со вас ќе бидеме дел од спектаклот. Во оваа прилика сакаме да ви го најавиме нашето ексклузивно интервју со гостите на вечерта, атрактивните Љубојна Брас Фантази и неповторливата Каролина Гочева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *