Maлолетник од Делчево префрлен во болница поради гушење со плин

Синоќа за укажување лекарска помош во медицинска установа бил пренесен малолетник од селото Чифлик, Делчевско, поради гушење со плин во својот дом, на кој бил приклучен бојлер.

Од МВР велат дека се работи на расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *