КИЦ Романса го распиша Ликовниот конкурс “Културно историското наследство на Македонска Каменица”

Културно-информативниот центар ”Романса” Македонска Каменица, ја објави веста дека, распишува[…]

Read more

Изведба на “ЗЛАТНАТА РИПКА” по повод роденденот на детската градинка “БАМБИ” – Македонска Каменица

ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА”ЗЛАТНАТА РИПКА” По повод роденденот на детската градинка[…]

Read more