500.000 денари за жителка на делчевски Ѕвегор

Борка Николовска од делчевското село Звегор е добитничка на главната премија од инстант лозот Аморова стрела во износ од 500.000 денари.

Среќната добитничка вели дека секојдневно купува од нејзините омилени инстант лозови Дијамант и Аморова стрела со надеж дека среќата ќе и се насмее.

Добитниот лоз е купен од среќното продажно место “Вера НБ” во Делчево, а добивката потврдена и исплатена во регионалната благајна на Државна лотарија во Кочани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *