Крводарителска акција во Македонска Каменица на 01. Јули 2022 година

Македонска Каменица, 25. Јуни 2021 година – Во петок, 01.07.2021 година, со почеток од 9:30 во Дом на култура во Македонска Каменица ќе се одржи редовна крводарителска акција.

Во Соопштението за јавност и поканата за учество во акцијата упатени од Црвениот Крст стои дека во акцијата која ќе трае до 13:30 часот, можат да се вклучат сите крводарители и граѓани на Македонска Каменица кои сакаат да даруваат крв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *