11 работи што ги прават мажите кога никој не ги гледа

Мажите се навистина мистериозни суштества, а работите кои ги прават кога се сами дома и никој не ги гледа се нешто кое девојките може само да го замислуваат… и тоа најчесто погрешно.

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-001.jpg

Следната серија забавни фотки ќе ви покаже што сè прават вашите посилни половини кога ќе ги оставите сами дома.

Пребаруваат сè и сешто по интернет

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-01.jpg

Ги тестираат техниките за разубавување на своите девојки

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-02.jpg

Гледаат „женски“ серии

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-03.jpg

Прават деловни преговори сами со себе… додека се бањаат

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-04.jpg

Прават гримаси пред огледало

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-05.jpg

Јадат сè што ќе видат пред себе

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-06.jpg

Испробуваат смешни фризури после бањање

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-07.jpg

Разговараат за девојките со нивните мајки

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-08.jpg

Си прават спа третмани со сите козметички производи од нивните девојки

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-09.jpg

Знаат да направат по некое селфи

11-raboti-koi-gi-pravat-mazite-koga-nikoj-ne-gi-gleda-10.jpg

Се замислуваат себеси како херои од акционен филм

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *