Ќе ви се допадне: Еве како да направите печка со скара од цигли (ВИДЕО)

Ако сте љубител на скара, ова нешто морате да го имате во својот двор!

Може да ви послужи за подготовка на разни јадења…

Погледнете ја снимката и следете ги упатствата кои се исклучително јасни. Еве како да ја направите оваа интересна печка со скара!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *