ЈП “Камена Река” со нова урбана опрема го разубавува градот

fb_img_1474005569229ЈП “Камена Река” од вчера започна акција за смена на веќе дотраените корпи за отпадоци со нови. Акцијата освен замена на старите со нови корпи за отпадоци, предвидува и потставување на корпи за отпадоци и на повеќе нови локации во централното градско подрачје на Македонска Каменица. Од Јавното претпријатие најавуваат и редица други активности во следниот период, со цел поголема функционалност и разубавување на градот.fb_img_1474005580470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *