ЈП “Камена Река” со известување до граѓаните на Македонска Каменица

142388
Се известуваат сите корисници на старата водоводна линија дека денес 06.12.2016 година во периодот од 9:30 до 12:00 часот поради активност на промена на дотраен вентил, вода за пиење нема да имаат жителите кои што живеат на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул.Езерска и дел од ул.Осоговска после детската градинка.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *