ЈП “Камена Река” работи на прочистување на локалните патишта во Македонска Каменица

Вработените во ЈП ,,Камена Река” во текот на минатата недела активно работеа на прочистување и проширување на регионалниот пат на излезот од општина Македонска Каменица кои води до Рудникот ,,Саса”, локалниот пат до село Саса и патот до село Моштица. FB_IMG_1473232861333 Во следниот период ЈП “Камена Река” ќе продолжи со активностите и на другите локални патни правци кон останатите околни населени места.FB_IMG_1473232850263

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *