ЈП Камена Река го врати сјајот на плоштадот по големите концерти

14192145_1046362932150717_4903571312789080220_nЈавното претпријатие „Камена Река“ го исчисти Градскиот плоштад и го врати неговиот сјај, по неодамнешните концерти на ЦЕЦА, Мирослав Илиќ, Ален Хасановиќ, Сузана Гавазови и други. „Камена Река“ беше активно вклучена и во организацијата на балканското музичко шоу преку своите редарски екипи кои овозможија полесен пристап и паркинг простор за илјадниците посетители од сите краеви на Македонија.

Во наредниот период, ЈП „Камена Река“ ќе се насочи кон секојдневните задачи и овозможување уште поквалитетни услуги за граѓаните на Македонска Каменица.14211983_1046364182150592_1050297271829924143_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *