ЈОРДАН ЦВЕТАНОВСКИ – НАЈДОБАР ТРЕНЕР НА ЖЕНСКА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКИ ЛИГИ ЗА 2023 ГОДИНА

ЈОРДАН ЦВЕТАНОВСКИ – НАЈДОБАР ТРЕНЕР НА ЖЕНСКА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКИ ЛИГИ ЗА 2023 ГОДИНА

Баскет Кам под негово водство триумфираше во јуниорската лига, а тој на најдобар, на свој начин го извади максимумот од своите кошаркарки. И повеќе од доволно за признанието – најдобар тренер на женска младинска екипа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *