Честитка од градоначалникот Атанасовски по повод Курбан Бајрам

Градоначалникот на Општина Македонска Каменица, Димчо Атанасовски упати честитка до верниците од исламска вероисповед по повод празникот Курбан Бајрам.

Честитката Ви ја пренесуваме во целост:

“На сите верници од исламска вероисповед им го честитам големиот празник Курбан Бајрам. Посакувам во овие празнични денови да споделите радост, мир и благосостојба во вашите семејства и помеѓу пријателите. Овие денови нека ви бидат исполнети со добрина, единство, хармонија и меѓусебно разбирање”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *