Учениците ќе бидат на распуст до 22 јануари

Околу 270.000 средношколци и основци, од кои околу 20.000 првачиња, од денеска се на тринеделен зимски распуст.

Околу 270.000 средношколци и основци, од кои околу 20.000 првачиња, од денеска се на зимски распуст.

На настава во второ полугодие ќе се вратат на 22 јануари.

Последниот работен ден им беше на 29 декември, а пред официјалниот почеток на вториот дел од учебната 2017/2018 година, ќе имаат продолжен викенд бидејќи 19 јануари (петок) е неработен ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *