Успешно заврши потрагата по исчезнатото момче – пронајдено е во раните утрински часови

Пронајдено е младото момче Стефан Ангеловски од Битола, за кого вчера беше објавено дека му се губи трага. Момчето било пронајдено во текот на утринските часови.

Нема подетални информации каде е пронајдено.

Претходно беше објавено дека Стефан е од битолската населба Горно Оризари и беше упатен апел за негово пронаоѓање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *