ТВ ТЕЛМА: Продолжува борбата за Пехчево – граѓаните рамо до рамо со пожарникарите против огнената стихија

Продолжува борбата против пожарите во Пехчево – граѓаните рамо до рамо со пожарникарите против огнената стихија

Екипата на Телма ја регистрира борбата против огнената стиија во Пехчево против која заедничи се борат локалните жители, пожарникарите од повеќе градови во Македонија и протипожарните екипи од Бугарија кои дојдоа да помогнат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *