Сообраќајна несреќа кај село Стамер

Утрово, се случи сообраќајна несреќа на патот Делчево – Пехчево кај село Стамер.

Полицијата врши увид на местото на несреќата, а според информации на очевидци, во сообраќајната несреќа нема повредени.

Поради снежните врнежи и лизгавиот коловоз надлежните апелираат на внимателно возење и задолжителна употреба на зимска опрема во возилата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *