Скопје: Инцидент пред судот, лице со „експлозив“ и се закануваше на полицијата (Видео)

ВИДЕО: Инцидент пред суд, лице со „експлозив“ и се закануваше на полицијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *