Скенирај и добивај информации ВО ЖИВО од натпреварите во гости на ЖФК Каменица САСА

ЖФК Каменица САСА за случувањата на натпреварите во гости ќе ги информира своите фанови преку Whats App. Инаку ЖФК Каменица САСА е единствен клуб во регионот кој на фановите и љубители на фудбалот им овозможува следење во живо на натпреварите кои се играат на домашен терен.

“Приклучете се во нашата WhatsApp група каде што ќе можете во живо да ги следите сите наши натпревари на гостински терен и заедно да уживаме во успесите на нашите девојки” – повикуваат од ЖФК Каменица САСА

Скенирајте го QR кодот со вашата камера и навивајте за нас!

Scan this QR code to acces our whatsapp chat, so you can get the updates for our away games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *