Сите видови на осигурување никогаш поблиску до Вас – Сава Осигурување Македонска Каменица

Сите видови на осигурување никогаш поблиску до Вас – Сава Осигурување Македонска Каменица

Канцеларијата на Сава – Осигурување се наоѓа на главната улица во Македонска Каменица, веднаш спроти Поштата.

Кај нас можете, брзо и едноставно да ги регулирате законските обврски за регистрација на вашето возило.
Да добиете зелен картон за вашето возило и патничко осигурување за вас и вашето семејство при патување во странство.

Имајте сигурност на вашиот дом и имоти преку широкиот опус на поволности кои ги нудиме во областа на домаќинското осигурување.

За олеснет процес на регистрирација на возила нудиме полиса за автоодговорност на рати. Полисата веднаш ја добивате во нашата канцеларија, а потоа извршувате технички преглед на возилото.

(маркетинг објава)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *