Се продава товарно возило ФОРД ТРАНЗИТ во одлична состојба

Се продава товарно возило ФОРД ТРАНЗИТ
Возилото е во одлична состојба, целосно исправно.
Погодно за транспорт на секаков вид материјали и стока со кипер приколка

Возилото е регистрирано до 28. Март 2025 година
Година на производство и прва регистрација на возилото: 2006 година
Мотор Дизел 2.4
Максимална носивост на товар 970 кг

Цена на возилото: 9000 евра
Повеќе информации за возилото можете да добиете на следниот телефонски број: 075 752 800 (само на вибер)

(маркетинг/медиа поинт)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *