СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ЗА ИЗГРАДБА НА КУЌА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Се продава плац со површина од 231 m2 на улица „14 Јули“ во Македонска Каменица.

Плацот е со платени комуналии, целосна документација со одобрен проект за изградба на објект на градежна маркица од 92 m2 (По + П + П1).
Број на градежни парцели: 3729/2 и 3730/2.

Цена по договор.
Контакт телефон +389 78 413 831

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *