СЕ ПРОДАВА земјиште во Македонска Каменица погодно за изградба на куќа или викендица

Се продава земјиште погодно за изградба на викендица или куќа за живеење. Земјиштето се наоѓа во приградската населба Павлиш Дол, на само 2 километри од Македонска Каменица, веднаш до регионалниот пат кон село Саса.

До земјиштето има асфалтиран пат, систем за снабдување со вода и струја. Вкупна површина на парцелата, со чист имотен лист, е 510 м2.

Цена по договор.
Повеќе информации за огласот на контакт телфонот: +389 75 309 676

Leave a Reply

Your email address will not be published.