Се одржаа Општинските спортски пензионерски игри. Најдобрите патуваат на регионален натпревар

Здружението на пензионери од Македонска Каменица, денеска во своите простории ги организираше Општинските пензионерски спортски игри.

Пензионерите од Македонска Каменица се натпреваруваа во повеќе спортски дисциплини. Пензионерите кои постигнаа најдобри резултати ќе учествуваат на Регионалните спортски игри на 8. Јуни ќе се одржат во соседно Делчево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *