СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

 

Деловниот објект има површина од 50 m², надворешен дел (тераса) од 40 m² и магацински простор од 20m².

Објектот се наоѓа на главната улица во центарот на Македонска Каменица (поранешно Балкан Лукс).

Објектот ја има најфрекфентната локација во градот, погодна за вршење на повеќе видови на угостителски, трговски и други дејности.

Цена по договор.
Телефон за контакт: + 389 71 252 649; +389 71 831 797;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *